Tekijänoikeus

Vastuuvapauslauseke

Kaikkien verkkosivustojen sisältö sekä niihin liittyvät tiedot, kuvat, äänet ja äänet on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla oikeuksilla. Nämä oikeudet omistaa Prisma-IT ja/tai muut Prisma-IT:n maailmanlaajuiseen konserniin kuuluvat yritykset. Ilman Prisma-IT:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta tätä sivustoa tai sen osaa ei saa kopioida.

Tavaramerkit ja kauppanimet

Prisma-IT, Prisma-IT-logo, CooCoo, Alliant, ePublisher, Smartwork ja OctoPOS sekä OctoDOC ovat Prisma-IT:n rekisteröityjä tavaramerkkejä eri puolilla maailmaa. Muut tällä sivustolla olevat tavaramerkit ja logot voivat olla Prisma-IT:n, sen tytäryhtiöiden, siihen liittyvien yritysten ja/tai muiden organisaatioiden tai henkilöiden omaisuutta. Ilman Prisma-IT:n kirjallista suostumusta rekisteröityjen tavaramerkkien ja/tai logojen käyttö on kielletty.

Vastuu

Prisma-IT tai sen tytäryhtiöt ja siihen liittyvät yritykset eivät voi taata käynnissä olevien tietojen täydellisyyttä, tarkkuutta tai ajantasaisuutta. Prisma-IT ei ole vastuussa minkäänlaisista suorista tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät millään tavalla sivustojen käyttöön, sivustojen (epäkäytettävyyteen) tai uutiskirjeisiin.

Kolmannen osapuolen tiedot

Tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat kolmansien osapuolten toimittamia, ja ne kuvastavat ainoastaan niiden toimittajan henkilökohtaisia mielipiteitä. Prisma-IT ei ole millään tavoin vastuussa tälle sivustolle linkitettyjen tai tältä sivustolta lähtevien sivustojen sisällöstä tai niihin pääsystä. Käyttäjät ovat vastuussa siitä, että he noudattavat paikallisia lakeja ja määräyksiä käyttäessään sisältöä.